Eten & Drinken

De bar op Parkfest tapt verschillende bieren; naast pils ook Guinness en Kilkenny. Verder zijn er meerdere speciaalbieren op fles en een ruim aanbod aan fris te krijgen. Een aparte espressobar schenkt onder andere cappuccino's en cafè lattes.

De catering wordt verdeeld over meerdere kleine standjes, ieder met zijn eigen producten. Op dit moment zijn vastgelegd:

Restaurant Indonesia - Indonesische maaltijd. www.indonesiaeindhoven.nl
Wild at Heart BBQ - Heerlijke barbecue. www.wildatheartbbq.nl
Frietfeest - Voor de snelle snack. www.frietfeest.nl
Bean Brothers - Koffiespecialist. www.beanbrothers.nl
de IJscobeer - Vers fruitijs. www.ijscobeer.nl

De entree voor Parkfest kost slechts € 2,00 per dag. Hiermee krijgt men toegang tot het festivalterrein, podium 3 en podium 4, de catering en de festivalmarkt; een prima manier om kennis te maken met het evenement! Voor de optredens op podium 1 en 2 zal dan wel apart aan de tent betaald moeten worden. Kijk hier voor het muziekprogramma.

Natuurlijk zijn er aan de kassa ook dagkaarten te koop waarmee alle optredens van die dag bezocht kunnen worden (donderdag of zondag: € 15,00 ; vrijdag of zaterdag: € 25,00), een passe-partout voor alle optredens tijdens het hele festival (€ 65,00) en campingkaarten (€ 55,00). Alle prijzen zijn per persoon. Bezoekers onder de 16 jaar hebben overigens gratis toegang tot het festival en de camping mits onder begeleiding van een volwassene.