Markt

De festivalmarkt bestaat uit een keur aan kraampjes, variërend van kleding en merchandise tot stands van ideële organisaties en cd- en lp-verkoop.

Alle marktkramen zijn op dit moment verhuurd. Een overzicht volgt binnenkort op deze pagina.

Instrumenten

Op de festivalmarkt is speciaal ruimte ingericht voor de muziekinstrumenten. Hier tonen instrumentenmakers uit binnen- en buitenland hun producten, geven demonstraties en laten bezoekers er mee kennis maken.

Nikolaj Marks - Nickelharpa - www.nyckelharpa.nl

Thorsten Tetz - Doedelzakken - www.tetz-dudelsackbau.de

Jaap Mulder - Draailieren - www.draailier.com

Werner van Ettinger - Curiosa

Thijs van der Harst - Bouzouki, mandoline & Gitaar - www.moustache.nl

Gonnie Mulder - Keramische instrumenten

Hans Houkes - Occarina's - www.leukefluitjes.nl


Naast deze markkramen is er op vrijdag en zaterdag nog een instrumentenruilbeurs in de sessietent, tegenover de instrumentenmarkt. Wil je eens overstappen op een ander insturment, iets nieuws uitproberen of een deskundige naar je draailier, nyckelharpa, gitaar, doedelzak of wat dan ook laten kijken? Neem ze mee! (en speel een deuntje bij een van de vele sessies in de sessietent gedurende het festival!)
De entree voor Parkfest kost slechts € 2,00 per dag. Hiermee krijgt men toegang tot het festivalterrein, podium 3 en podium 4, de catering en de festivalmarkt; een prima manier om kennis te maken met het evenement! Voor de optredens op podium 1 en 2 zal dan wel apart aan de tent betaald moeten worden. Kijk hier voor het muziekprogramma.

Natuurlijk zijn er aan de kassa ook dagkaarten te koop waarmee alle optredens van die dag bezocht kunnen worden (donderdag of zondag: € 15,00 ; vrijdag of zaterdag: € 25,00), een passe-partout voor alle optredens tijdens het hele festival (€ 65,00) en campingkaarten (€ 55,00). Alle prijzen zijn per persoon. Bezoekers onder de 16 jaar hebben overigens gratis toegang tot het festival en de camping mits onder begeleiding van een volwassene.