Overnachten

Direct naast het festivalterrein ligt onze eigen Parkfest-camping. Met ruimte voor honderden tenten, caravans en campers, stroomvoorziening, WiFi, (gratis!) warme douches en luxe sanitair een onmisbaar onderdeel van het festival.

De camping heeft een "stille hoek" voor gezinnen en andere festivalgangers die vroeg op moeten/willen staan, en een deel waar het laat in de avond nog gezellig kan blijven. Voor de nachtbrakers is er een apart overdekt terras waar de hele nacht doorgefeest kan worden.

De camping gaat open op donderdag 7 augustus rond het middaguur en sluit op zondagavond 10 augustus om 20:00. Het is dus niet mogelijk te blijven kamperen tot maandag. De camping kan alleen met auto's bezocht worden door campinggasten die gebruik maken van een caravan of vouwwagen, en dan ook enkel voor het plaatsen / ophalen daarvan. Tijdens het festival staan auto's op de parkeersplaats tegenover de ingang. Tentkampeerders die met een auto komen moeten deze daar parkeren om vervolgens met door de organisatie ter beschikking gestelde kruiwagens de kampeerspullen naar de camping te brengen. Voor campers zijn aparte gebieden (paden) gereserveerd, om het gras te ontzien.

Helaas zijn honden niet toegestaan op de camping noch op het festivalterrein; voor blindengeleidehonden wordt natuurlijk een uitzondering gemaakt.

Een overizichtskaartje van het Philips de Jonghpark met daarin het festivalterrein en de camping staat hieronder:(klik op de afbeelding voor een vergroting)Daarnaast zijn er in Eindhoven en omgeving enkele tientallen hotels, van 0 to 4 sterren. Een overzicht is te vinden op de website: www.hotels.nl
De entree voor Parkfest kost slechts € 2,00 per dag. Hiermee krijgt men toegang tot het festivalterrein, podium 3 en podium 4, de catering en de festivalmarkt; een prima manier om kennis te maken met het evenement! Voor de optredens op podium 1 en 2 zal dan wel apart aan de tent betaald moeten worden. Kijk hier voor het muziekprogramma.

Natuurlijk zijn er aan de kassa ook dagkaarten te koop waarmee alle optredens van die dag bezocht kunnen worden (donderdag of zondag: € 15,00 ; vrijdag of zaterdag: € 25,00), een passe-partout voor alle optredens tijdens het hele festival (€ 65,00) en campingkaarten (€ 55,00). Alle prijzen zijn per persoon. Bezoekers onder de 16 jaar hebben overigens gratis toegang tot het festival en de camping mits onder begeleiding van een volwassene.